Kartuše Samsung za vas

Iščete kartuše Samsung? Poglejte na Toner123.si! Na voljo so kartuše za tiskalnike in tonerji za različne serije tiskalnikov znamke Samsung, zato boste v ponudbi zagotovo našli tudi tisto, kar potrebujete.Kartuše Samsung

Kako izbrati pravo kartušo za vaš tiskalnik?

Kartuše Samsung so primerne za tiskalnike blagovne znamke Samsung, kot pove že njihovo ime. Če želite izbrati pravo kartušo, ki bo primerna za vaš tiskalnik, potem morate najprej vedeti, kateri tiskalnik imate. Ni dovolj, da poznate le njegovo znamko, temveč morate poznati model tiskalnika. Večina ljudi tega ne podatka ne ve na pamet, vendar pa ga lahko enostavno izveste, tako da pogledate na vaš tiskalnik, saj mora biti na njem napisala številka in črka modela oziroma oznaka modela vašega tiskalnika.

Pri Samsungovih modelih tiskalnikov gre za več različnih serij, vsaka od njih pa ima svoje ime, kot sta na primer CLX ali Xpress. Znotraj posameznih serij tiskalnikov Samsung pa so potem različni modeli s specifičnimi oznakami, kot na primer 2160N, 3170, M 2020 W ali C 410W in podobno. Kartuše Samsung torej izberete tako, da pogledate, kaj piše na vašem tiskalniku, nato pa na spletu poiščete pravo kartušo.

Originalne in kompatibilne kartuše Samsung

Če bi radi privarčevali pri nakupu kartuše ali tonerja, vam priporočamo, da preverite, ali za vaš model tiskalnika obstaja tudi kompatibilna kartuša, saj so te precej cenejše od originalnih. Tudi kompatibilne kartuše omogočajo enako kvaliteto in so zato odlična izbira za vse, ki bi radi prihranili svoj denar in tako omogočili poceni tiskanje. Prihranite pa lahko tudi tako, da kupite več istih kartuš v kompletu ter si tako naredite zalogo ter hkrati še privarčujete.

Koliko strani je možno natisniti z eno kartušo?

Kartuše in tonerji so različnih velikosti, različni modeli tiskalnikov pa porabijo tudi različno količino barve za tiskanje. Zato je včasih težko primerjati kartuše in tonerje med seboj, saj ni pomembna le njihova cena, temveč tudi to, koliko strani boste lahko približno natisnili z njimi. Ta podatek mora biti naveden tudi poleg vsake kartuše ali tonerja, zato vam lahko olajša nakup in primerjavo cen med različnimi izdelki.

Navadno je z eno kartušo možno natisniti okrog 1000 ali 1500 strani. Številka je seveda približna, saj je odvisno od tega, kaj tiskate, so to fotografije, tipkane strani ali kaj drugega, vsekakor pa omogoča boljšo predstavo o tem, koliko časa boste z nakupom kartuše preskrbljeni in vam ne bo treba skrbeti, da vam jo bo zmanjkalo barve ravno takrat, ko bi jo najbolj potrebovali. Ravno zato se splača kakšno kartušo kupiti tudi na zalogo ter biti tako vedno pripravljen na takšne nepredvidene dogodke.

Če pa potrebujete kartuše Canon Pixma si preberite članek, ki govori o teh kartušah.

Članki iz iste kategorije: