Boljši izgled rok s plastično kirurgijo

Brahioplastika se uporablja pri številnih težavah s kožo

Glavni namen brahioplastike je odstranitev odvečne kože zgornjega dela rok – od pazduhe do komolca. Pravimo mu tudi dvig kože na roki, saj deluje enako kot dvig obraza oziroma ritidektomija. Poleg kozmetičnega namena ima tudi funkcionalni namen. Pacientu omogoči lažje življenje, saj prepreči številne zaplete z zdravjem, kot so vnetja kože, bolečine v rokah, razdražljivost kože ipd.

Estetska kirurgija se uporablja za popravilo oblike telesa

Moderni postopki estetske kirurgije omogočajo popravilo izgleda skoraj kateregakoli dela telesa. V večini primerov imajo procesi, kot so liposukcija, ritidektomija, dvig obrvi ipd. namen izboljšanja izgleda. Pogosto pa tudi izboljšajo kakovost življenja posameznika, saj preprečijo bolečine, vnetja ter druge težave.

Pri popravilu izgleda rok je namen estetske kirurgije, da izboljšajo njihov izgled in obliko. Včasih ni možno ohlapele kože odpraviti s fizično aktivnostjo, dieto ipd. To se zgodi takrat, ko imamo preveč kože ali maščobe, ki kvari izgled naših rok. Pri operaciji kirurg spremeni obliko tkiva pod kožo, kar bo ustvarilo občutek večje gibljivosti mišic in boljše podpore kit.

Boljše razmerje številnih delov telesa

Pogosto so največje težave predebelih ljudi, ki so hitro izgubili veliko teže, slabe proporcije telesa. Ljudem, ki nimajo pravilnih proporcij zgornjega in spodnjega telesa, je življenje oteženo na številne načine. To lahko občutijo tudi prej omenjeni posamezniki, ki so izgubili veliko teže v kratkem časovnem obdobju. Proces brahioplastike odstrani odvečno maščobo in dele kože, ki dodajo preveliko težo zgornjemu delu telesa. Dvig rok pa spet postavi naše telo v pravilne proporcije, kar nam olajša vsakodnevno fizično aktivnost. Obenem pa zgornjemu delu rok doda definicijo, ki nas pomladi in izboljša naš celoten izgled.

Članki iz iste kategorije: