Pot do vašega sanjskega nasmeha

Dobrodošle zobne luske

In v katerih primerih se luske na zobeh še posebej dobro obnesejo. Takšen zobozdravstveni estetski poseg je še posebej dobrodošla izbira v primeru, če so vaši zobje obarvani, obrabljeni, poškodovani ali zlomljeni, nepravilno poravnani, neenakomerni ali nepravilno oblikovani ali če imate med zobmi razmik.

Pot do vašega sanjskega nasmeha pa je v tem primeru tlakovana s tremi ključnimi sestavinami. To so diagnoza oziroma postavljanje plana terapije, priprava in centimentiranje. A še preden se zobne luske centimentirajo, jih bo zobozdravnik postavil na vaš zob in s tem preveril njihovo prileganje ter barvo.

Če v preteklosti ljudje niso imeli prav velike izbire glede aparatov za zobe, je dandanes povsem drugače.

Poglavitne prednosti lusk na zobeh

Luske na zobeh vam lahko nudijo številne prednosti. Najpomembnejše pa so zagotovo zagotavljanje naravnega videza zob, izjemno učinkovita odpornost proti različnim vrstam madežev, možnost spreminjanja barve ter oblike zob, minimalen poseg za pripravo površine, nudenje močne, visoko estetske rešitve.

Zakaj je nevidni zobni aparat med najbolj priljubljenimi aparati že nekaj let

Ko izpostavljamo storitve estetskega zobozdravstva nikakor ne moremo mimo zobnih aparatov. Tudi ti lahko v veliki meri poskrbijo za lepši videz zob. Če v preteklosti ljudje niso imeli prav velike izbire glede aparatov za zobe, je dandanes povsem drugače. Zanimivo dejstvo je zagotovo tudi to, da so nekoč zobne aparate nosili predvsem otroci, dandanes pa aparat v ustih lahko vidimo tudi pri starejših osebah. Slednje nas prav nič ne čudi.

A med vsemi omenjenimi napravami za oblikovanje zob in seveda za lepši nasmeh, ima nevidni zobni aparat zadnjih nekaj let zagotovo največjo priljubljenost. Ponaša se namreč z nešteto prednostmi, ki jim druge vrste aparatov še zdaleč ne zmorejo biti dovolj kos.

Članki iz iste kategorije: