Otroška oprema blagovne znamke Peg Perego

Blagovna znamka Peg Perego izhaja iz Italije. Leta 1949 se je mladi očka Giuseppe Pérego odločil, da bo za svojega sina oblikoval lastno prevozno sredstvo oz. otroški voziček. Izdelek mu je več kot uspel. Njegovi sosedi, ki so bili navdušeni nad njegovim izdelkom so ga prosili, če izdela voziček tudi za njih. Sčasoma so njegovi izdelki postali tako popularni, da je odprl podjetje in pričel s prodajo lastnih izdelkov. V kasnejših letih je podjetje Peg Perego razširilo svojo ponudbo še na avtosedeže, stolčke za hranjenje ter nekatero drugo otroško opremo.Peg_Perego_LogoV letu 1960 je podjetje Peg Perego začelo ponujati izdelke za malce starejše otroke, natančno igrače za otroke. Specializirali so se predvsem za vozila za otroke. Najprej so izdelovali vozila na pedala, katere imajo še vedno v ponudbi, kasneje pa so začeli izdelovati tudi vozila na električni pogon. Vozila Peg Perego so z vsako kolekcijo bolj napredna in izpopolnjena. Najnovejši model JD Gator HPX 6×4 je že skoraj pravi delovni avto, ki je sposoben peljati tudi po lažjih brezpotjih in ima tudi prekucnik z nosilnostjo do 30 kg.
Peg Perego je v vseh letih prejel že mnogo nagrad za svoje izdelke, saj blagovna znamka Peg Perego slovi kot zelo kakovostna in izdelana z mislijo na otroke. Njihov avtosedež Primo Viaggio SL pa se lahko pohvali tudi z odlično oceno (SEHR GUT – 1,5) na crash testih, ki jih izvaja nemški ADAC. V testiranjih naše Zveze potrošnikov Slovenije pa je bil isti avtosedež v letu 2013 zmagovalec testa. S IsoFix podstavkom je med 18 testiranimi avtosedeži Peg Perego Primo Viaggio SL zasedel 1 mesto.

peg perego
V njihovi družini vozičkov z imenom Book pa najdete mnogo variant izmed katerih boste skoraj zagotovo našli tudi voziček zase. Lahko izbirate med barvnimi variantami in kar je najboljše, med različnimi ogrodji, ki imajo različne lastnosti in značilnosti. Slednji so zasnovani z mislijo na starše, ki imajo lahko zelo drugačne potrebe. Nekateri potrebujejo ozek voziček, ker se gibljejo v takoh prostorih, drugi pa robusten voziček tudi za brezpotja. Vse različice lahko dobite v družini Book.
Starši pa ne potrebujemo samo otroškega vozička temveč tudi drugo otroško opremo s katero lahko malčkom zagotovimo kar se da najboljše pogoje na začetku njihove življenjske poti. Peg Perego vam lahko stoji ob strani z ponudbo odličnih izdelkov nad katerimi ne boste razočarani. V avtosedežih Peg Perego se bodo vaši otroci vozili varno in udobno. S drobnimi, premišljeno ustvarjenimi dodatki pa bo vaša pot vedno zanimiva in udobna. Hranjenje v stolčkih Peg Perego pa bo vedno nova dogodivščina v kateri bosta uživala tako otrok kot starši.
Peg Perego je imel v skoraj 70 letih izredno malo težav s svojimi izdelki in zato lahko brez težav zagotovimo, da z izbiro blagovne znamke Peg Perego enostavno ne morete zgrešiti. V spletni trgovini www.bimbo.si vam ponujamo vse izdelke Peg Perego po najugodnejših cenah na slovenskem tržišču in vam kot edini ponujamo tudi možnost plačila na obroke z minimalnim obrokom 10 € z vsemi vodilnimi plačilnimi karticami, ki omogočajo plačevanje na obroke in to brez obiska sedeža podjetja. Vse kar potrebujete so samo podatki o vaši kartici ter nekaj klikov.
https://www.youtube.com/watch?v=BboH9HsjM4k

Članki iz iste kategorije: