Espadrile kot trendi poletna obutev

Espadrile

Espadrile se dobro podajo k lahkotni dolgi poletni obleki za večerni sprehod ob morju. Če je obleka nevtralnega videza, si lahko privoščite pisano obutev oziroma z nekoliko drznejšimi vzorci. Ko pa boste na sebi imeli kombinezon z modnimi potiski rož ali z živalskimi vzorci, tedaj naj bodo v igri espadrile nevtralnega videza.

Espadrile

Nekatere predstavnice nežnejšega spola pa v poletnem času veliko raje prisegajo na krajše poletne oblekice, saj dajejo nekoliko bolj dekliški videz. Tudi takšno oblekico lahko popestrite s pisanimi espadrilami. Še bolj drzne espadrile obujte k večerni obleki, s katero boste odšli na ples. Poletna trendi obutev s polno peto pa je predvsem dobrodošla izbira za poslovni sestanek ali poslovno kosilo. Že veste, katera bo letošnja najljubša poletna modna kombinacija z espadrilami?

Na espadrile s polno peto prisegajo tudi številne zvezdnice

Velik modni hit so vrsto let espadrile s polno peto. V njih so obute tudi številne zvezdnice, celo nekatere članice britanskega kraljevega dvora. In kateri barvni odtenek takšnemu obuvalu daje še posebej ženstveni pridih? To je zagotovo pastelno rožnati. Dobra novica je tudi ta, da se takšen barvni odtenek lahko odlično kombinira s prav vsemi drugimi barvami.

S espadrilami lahko torej popestrite prav vsak poletni pa tudi spomladanski stajling. V njih se boste počutili samozavestno, ne glede na to, ali jih boste kombinirali z dolgo ali kratko obleko, dolgimi ali kratkimi hlačami.

Kje se splača kupovati poletno obutev

Morda že imate izbrano svojo priljubljeno prodajalno z obutvijo (Infashionshop), ki vam ponuja izdelke za vse letne čase. Če je to spletna prodajalna, ste še v toliko večji prednosti. V prodajalnah na spletu lahko namreč kakovostno obutev kupujete po veliko dostopnejših cenah.

Članki iz iste kategorije: