Izbira tonerja za naš HP tiskalnik

Obnovljeni tonerji so izredno ugodni za nakup

Nekateri proizvajalci tiskalnikov, kot je HP, imajo v ponudbi različne programe reciklaže. Tako stranke v zbirni center odnesejo izrabljene tonerje, kjer jih strokovnjaki nato obnovijo in ponovno pošljejo v promet. Obnovljeni tonerji pa so lahko tudi v ponudbi drugih podjetij. V vsakem primeru je to dobra izbira, saj ohranijo kvaliteto OEM izvedb. Kvaliteten barvni prah pa se tudi uporabi, ko se samo enoto ponovno pošlje na trg.

Poleg tega pa nakup obnovljene opreme ne obremenjuje okolja, saj ni potrebno ponovno izdelati komponent iz surovih materialov. Prednosti obnovljenih HP tonerjev pa so:

  • Odlična vrednost za svojo ceno
  • Ohranjanje narave
  • Velikokrat dobimo ob nakupu garancijo

Uporabljajo se večinoma v zahtevnih okoljih, kjer tiskalnik deluje večino časa. Zaradi svoje nizke cene je nakup omenjenega tonerja izredno stroškovno učinkovita rešitev.

Obnovljeni tonerji so zelo zanesljivi

Zadnja vrsta tonerjev je obnovljene izvedbe. To so zavrženi ali poškodovani tonerji, ki so preživeli svojo uporabnost. Različna podjetja pa jih poberejo s smetišča, jih obnovijo, ter jih nato vrnejo nazaj na tržišče. Vse poškodovane dele se zamenja ter se samo enoto napolni z visoko-kvalitetnim prahom. Nekateri HP tonerji pa niso pregledani za poškodbe, zato je pomembno, da kupujemo opremo za naš tiskalnik samo pri zaupanja vrednem podjetju.

Obnovljeni HP tonerji pa so znani po:

  • Izredno nizki ceni
  • Zanesljivem delovanju
  • Stroškovni učinkovitosti tiskanja

Na spletni strani www.toner123.si lahko zasledimo ogromno število različnih kartuš in tonerjev za tiskalnike vseh vrst in velikosti. Poleg tega pa je v ponudbi tudi veliko potrošnega pisarniškega materiala, kot je papir, etikete, črnila ipd.

Članki iz iste kategorije: