Na voljo tudi novi Chromecast

Njegova oblika je na prvi pogled izredno privlačna, saj je tako majhen, da je primeren za popolnoma vsako torbico in za vsak žep. Predstavljen je kot večnamenska naprava, ki vam omogoča, da si lahko posnetke in slike iz vašega mobilnega telefona ali tablice, ogledate kar na vašem tv zaslonu in to kjerkoli želite. Poleg vsega tega, pa lahko igrate tudi igrice, ki pa jih je potrebno z strani izumiteljev Chromecast naprave še malo nadgraditi za boljše delovanje in večje možnosti.novi-chromecast
Da pa boste novi chromecast namestili, pa potrebujete le vaš osebni računalnik, ki vam bo za nameščanje chromecast programa vzel le nekaj minut, nato pa boste lahko pozabili nanj. Napravo lahko z vašim tv zaslonom povežete preko Wi-Fi omrežja ali pa se povežete preko HDMI vmesnika na vašem televizorjem.

Novi Chromecast podpira vse spletne storitve

Novi chromecast je izredno uporabna naprava, saj jo lahko povežete z vsemi možnimi spletnimi storitvami in aplikacijami, ki bi jih radi gledali na vašem tv zaslonu. Iz mobilnega telefona ali pa računalniške tablice se samo povežete na sam tv zaslon in že boste lahko gledali karkoli si boste zaželeli. Tako fotografije, video posnetke ali pa boste le odigrali kakšno zanimivo igrico, ki vam omogoča, da zanjo ne potrebujete konzole za igranje. Novi Chromecast je finančno zelo dostopna naprava, ki pa še vedno ni prišla preko luže do nas v samo Slovenijo, vendar je to vsekakor vprašanje časa.

Audio chromecast bo še nadgradil novi chromecast

Novi chromecast bo na voljo, poleg črne, rdeče in svetlo zelene, še v treh novih barvah. Njegova prednost oziroma nadgradnja trenutnega Google chromecasta pa bo v tem, da ga boste lahko uporabljali tudi v radijskih napravah in ne le v televizijskih zaslonih, zato pa se imenuje audio chromecast. Ta nova vgrajena funkcija bo omogočala, da boste lahko napravo preko navadnega zvočnega izhoda predvajali glasbo iz spleta. Izboljšal pa naj bi se tudi predvsem Wi-Fi vmesnik, ki bi podpiral tudi omrežja 802.11ac. Obe napravi pa je Google že poslal v 17 držav širom sveta, kjer sta že v prodaji, Slovenija pa še bo za to morala malo počakati.

https://www.youtube.com/watch?v=FIt_9y9X1oI

Članki iz iste kategorije: