Kaj je klorela?

Klorela je alga, ki je na Japonskem izredno priljubljena, saj izloča škodljive snovi iz telesa ki je izpostavljen nezdravi prehrani in onesnaženemu okolju. Ima izredno veliko vitaminov, mineralov, atioksidantov in še veliko drugih koristnih snovi za vaše zdravje.klorelaTo polnovredno živilo tudi krepi imunski sistem, zavira sladkorno bolezen, vnetja trebušne slinovke, bakterisjkih okužb, več vrst raka in še veliko drugih obolenj s katerimi se ljudje žal vsakodnevno spopadajo.

Klorela ima ogromne količine klorofila

Klorela je poznana po tem, da ima veliko količino klorofils, več kot katera koli druga rastlina. Ta pomaga pri čiščenju črevesja in drugih izločal, kar je za telo odlično, saj se ta popolnoma razstrupi. Ta pomaga tudi pri čiščenju jeter, ki so vsakodnevno najbolj obremenjena. Naj pa vam omenimo, da boste z uživanjem klorela naredili le pozitivne učinke za vaše telo, saj ta čudežna alga zdravi veliko bolezni, ter vam krepi in spodbuja vse organe in dele telesa, ki so velikokrat preveč obremenjeni. Pomembna je tudi za vse tiste, ki jo potrebujejo za krepitev odpornosti in iboljšanje imunskega sistema. Namreč, če se počutite utrujeni ali pa vas karkoli teži ali pa boli, se odpravite po klorelo, ki ima neverjetno zdrave in pozitivne učinke. Po rednem uživanju pa vam zagotavljamo, da bodo rezultati več kot odlični, še posebaj boste opazili očitno razliko pri vašem počutju in vaši energiji.

Kako morate uživati klorelo?

Pomembno je, da upoštevate nasvete uporabljanja klorele saj ta precej pospešuje prebavo in je pomembno, da jo pričnete uživati počasi in šele kasneje povečujete odmerke. Če želite tabletke zaužiti za za razstrupljanje, potem lahko dnevno zaužijete nekje 20 tabletk, če pa jih uživate za splošno uporabo, pa jih lahko 3x dnevno zaužijete nekje od 4 do 6 tablet, začetniki raje po 2 tabletki. Tablete zaužite skupaj z zadostno količino iz izvirske vode.

Klorela topi maščobe in odpravlja celulit

Za vse tiste, ki bi radi imeli izklesano postavo in se želite znebiti odvečne mašobe, je klorela odličen veganski dodatek prehrani iz 100% bio alg iz ekološkega vodnega zavetja. Pri rednem vsakodnevnem uživanju pa vam bo odpravljal tudi celulit, s katerim se spopada kar 80 % vseh žensk.

https://www.youtube.com/watch?v=vLerJwkANnc

Članki iz iste kategorije: