Kakšna poslovna darila pritegnejo največ pozornosti?

Promocijska darila

Na promocijska darila lahko podjetje natisne svoj logotip ali neko značilnost, ki predstavlja blagovno znamko. Logotip podjetja pa je mogoče poudariti tudi z vezenjem na majice, kape, brisače in drug material iz tekstila.

Če bo podjetje izdelek s svojim logotipom podarilo svojim poslovnim partnerjem, je smiselno naročiti izdelke, ki so bolj poslovne narave. To so predvsem izdelki, ki so namenjeni za uporabo v pisarnah.

Promocijska darila

Mednje štejemo kemične svinčnike, zvezke, kalkulatorje, USB ključe in prenosne baterije. Vsi to izdelki imajo uporabno vrednost, saj jih bodo zaposleni zagotovo vsakodnevno uporabljali.

Katere izdelke naj podarimo svojim zvestim kupcem?

Če bo podjetje promocijska darila poklonilo svojim zvestim kupcem, pa lahko izbira med različnimi izdelki, ki so na voljo pri ponudniku na spletni strani www.promotionalgifts.eu. Pri izbiri ustreznih artiklov pa je dobro upoštevati tudi dejavnost podjetja. Na primer, turistična agencija, ki nudi potovanja v eksotične države, lahko svojim kupcem podari torbe za plažo, brisače, poletne šilt kape ali torbice za dokumente.

Preberite si nadaljevanje članka z naslovom “Kakšna poslovna darila pritegnejo največ pozornosti?“.

Članki iz iste kategorije: