Modni nakit za vse vrste priložnosti

Obstaja veliko različnih vrst modnega nakita. Tisti, ki ga dame ali tudi mlajša dekleta uporabljajo samo zato, da bi polepšale nek kos oblačila ali takšen, ki ga nosijo dnevno. Med dnevni nakit spadajo prstani, uhani, verižice in zapestnice. Nekateri sem štejejo tudi zapestne ure, vendar so takšne razvrstitve pravzaprav nehvaležne. Modni nakit so lahko tudi broške.
Broške so napravljene iz naravnih ali umetnih materialov.Modni nakitPogosto tudi iz različnih zmesi kovin, okrašene z dragimi ali poldragimi kamni. Seveda je izvedb zares veliko, razlikujejo pa se tudi po velikostih in barvah. Če ste si omislile broško, ki jo nosite bolj izpostavljeno, bo ta verjetno manjših dimenzij. Lahko si jo pripnete na bluzo, morda na srajco ali pulover. Okrasek je lahko namenjen skoraj vsaki priložnost. Naj bo to vaš dan na fakulteti, predavanje pred strankami, mogoče obisk kinematografa ali večerja s prijateljicami. Broška lahko hitro pride prav tudi za prekrivanje kakšne luknjice, ki jo je molj zgrizel na prav neprimernem mestu vaše najljubše srajčke, ki ste jo ravno potegnile iz omare zato, da bi v njej uživale v tem večeru. Nič hudega – broška bo prekrila luknjico, vi pa uživali v vašem večeru.
Včasih jo lahko namestite tudi na torbico, sploh kadar so te narejene iz tekstilnega materiala in jo broška z lahkoto prebode. Nikar ne prebadajte usnjenih izdelkov, saj boste nepreklicno poškodovali material. Morda jo lahko pripnete preko tanjšega ročaja, morda celo okoli naramnic, ki se včasih nosijo na hlače. Idej je lahko zares veliko.
Med bolj priljubljene vrste modnega nakita gotovo sodijo prstani. Ti so v zadnjih letih izjemno popularni, pogosto celo videvamo ženske, ki jih kombinirajo v vseh mogočih barvah in jih nosijo tudi po več naenkrat na roki. A po mojem mnenju pri tem izgubijo na šarmu. Vse večkrat so vidni prstani celo na nožnih prstih in tudi pri moških – pa ne samo tisti zaročni prstani, ampak tudi klasični okrasni.
Če želite še posebej izstopati in znate napraviti primerno kombinacijo, vam priporočam, da je glavni kos nakita verižica. Izstopajoče verižice se običajno lepo kombinirajo z globokimi izrezi ali s konservativnimi oblačili, da pridejo do izraza. Potem pa so tu še uhani, na katere prisega skoraj večina žensk ali pa zapestnice, ki se danes uporabljajo celo v kombinaciji s povsem športnimi tipi oblačil.
Ne pozabite niti na to, da je vse več nakita kombiniranega s pametnimi telefoni, tako da so lahko v njih vgrajeni mikročipi in brezžične povezave, lahko služijo celo kot merilniki utripa ali pa ojačevalec signalov in še marsikaj. Omislite si torej svoj modni nakit (lideja.com), takšnega, ki ga boste zares nosili in ne takšnega, ki bo obtičal v predalu omare.

https://www.youtube.com/watch?v=Qj6AzRrygmk

Članki iz iste kategorije: