Najem plovil

Če ste do sedaj počitnice preživljali v apartmajih in hotelih, potem vas gotovo zanima, koliko vas bo stalo, če se odločite za drugačen način preživljanja dopusta – cena najema enega plovila je odvisna od njegove vrste, velikosti in drugih značilnosti, poleg tega pa je pomembno tudi, v katerem terminu boste plovilo najeli ter za koliko časa.najem plovilNavadno se cena obračuna za tedenski najem plovil.
Ceno najema lahko zmanjšate z različnimi popusti oziroma z odločitvijo za last minute varianto. Prav tako določen popust lahko dobite, če vaše izbrano plovilo rezervirate dovolj zgodaj in ne šele tik pred zdajci oziroma pred samim začetkom vašega dopusta.
Na enem plovilu navadno dopust preživlja več oseb, ki si lahko ceno najema razdelijo ter tako tudi privarčujejo kar nekaj denarja. Na tak način je najem izredno ugoden. Ne le, da so cene tako primerljive s tistimi, ki bi jih odšteli za najem apartmaja, hotela ali druge namestitve, temveč lahko pri koriščenju akcijskih ponudb in popustov dobite celo plovilo, ki vas bo stalo veliko manj kot običajno zapravite za bivanje na dopustu.

https://www.youtube.com/watch?v=1DaqGGCTpLg

Članki iz iste kategorije: