Promocijski material, ki najbolj navdušuje

Polo majice za promocijo.

Pri izbiri primernega promocijskega materiala morate paziti zlasti na to, da vključite izdelke, ki so med ljudmi na sploh priljubljeni pa tudi uporabni. Še posebej dobrodošel je promo tekstil, na primer majice, jakne, brezrokavniki. Promocijske kratke majice s potiski so uvrščene daleč na najvišje mesto seznama za tovrstni material. A zagotovo še zdaleč ni vseeno, kako so takšna oblačila zasnovana oziroma iz kakšnih materialov so izdelana.

Majice s kratkimi ali pa dolgimi rokavi so torej lahko različno oblikovane in narejene iz najrazličnejših vrst materialov. Med seboj se razlikujejo tudi v barvi in po tem, kakšna vrsta tiska ali vezenja jih krasi. Zelo cenjene in dobro nosljive so polo majice, ki jih zlasti obožujejo predstavniki močnejšega spola. Namenjene pa so bolj formalnim priložnostim. Slednje pa zagotovo ne pomeni, da polo majice ne smete obleči tudi v svojem prostem času.

Tisk ali raje vezenje na majice

Ko boste za promocijska darila za svoje podjetje izbirali med tekstilom, boste nanj dali natisniti vsaj svoj logotip, če ne še kaj drugega. Ob tem pa se morate vprašati, ali je za vas primernejša izbira natisnjeni logotip ali morda takšen, ki se ga na majico namesti s pomočjo vezenja.

Če se nikakor ne morete odločiti med tiskom in vezenjem, je najbolje, da si kakšen končni promo potiskan tekstil ogledate pobliže. Morda vas bodo majice z vezenim logotipom še toliko bolj navdušile, ker so morda videti bolj kakovostne. Pred končno odločitvijo pa se pozanimajte tudi o tem, koliko vas stane tisk na majice in koliko vezenje.

Promocijske polo majice s tiskom.
Uporabni promocijski material so polo majice s tiskom ali vezenjem vašega logotipa.

Ponudniki promocijskega materiala

K sreči je pri nas kar precej dobrih ponudnikov, ki vam omogočajo nakup kakovostnega materiala za promocijo podjetja. Obenem pa vam takšni ponudniki praviloma nudijo še kakovosten potisk oziroma vezenje na izbrane izdelke. Vse, kar morate storiti, je torej izmed vse ponudbe izbrati tisto, ki vam bo ponudila najboljše razmerje med kakovostjo in ceno.

Seznam podjetij, ki vam omogočajo nakup in potisk promo gradiva, lahko najdete tudi na spletu. Ker so na internetu objavljene tudi cene storitev in izdelkov za promocijo, si lahko že doma vsaj približno preračunate, koliko bi vas vse skupaj stalo.

Še drugi priljubljeni kosi promocijskih daril

Majice s potiskom so torej le ena od možnosti, ki vam jih ponuja promocijski material. Poskrbite pa, da bo ta dovolj pester. Zato morate izbrati vsaj še nekaj različnih kosov. Izjemno priljubljene so tudi kape, ki so lahko namenjene za najrazličnejše priložnosti. Kape s potiskom lahko na primer zelo prav pridejo pri najrazličnejših športnih aktivnostih. Če ne drugega, pa takšen material lahko nadenete, ko doma v večjem soncu zunaj na vrtu pijete kavo.

Tudi na kape, tako kot na majice, lahko svoj logotip daste natisniti ali pa se naročite na vezenje. Obe storitvi dajeta izvrstne rezultate. Bodite pa vseeno pozorni na vrsto tiska. Obstaja namreč več različnih vrst, ki se med seboj razlikujejo tudi po ceni. Vsekakor raje izberite najbolj kakovostnega. Takšna kapa s potiskom bo namreč imela bistveno daljšo življenjsko dobo oziroma se bo tisk na njej lahko dlje časa ohranil.

Priljubljen promo material so kape s potiskom.
Kape s tiskom vašega logotipa, ki so primerne za različne priložnosti so ena izmed možnosti promocije.

Promo jakne in brezrokavniki

Svoje zaposlene, poslovne partnerje in najboljše stranke pa lahko obdarite s promo jakno ali brezrokavnikom. Tudi to so izjemno praktična oblačila, ki jih obdarjenci lahko nosijo v svojem prostem času pa tudi na delovnem mestu.

V promocijske jakne se lahko vaši zaposleni odenejo, ko imate kakšno skupinsko srečanje. Na takšen način boste kot delovna ekipa videti še bolj usklajeni.

USB ključki s potiskom za reklamo.
Med promocijskimi materiali so poleg majic zadnje čase priljubljeni tudi USB ključki.

Vžigalniki, kemični svinčniki in USB ključki

Seveda je promocijski material lahko tudi nekoliko manjše velikosti, a zato nič manj uporaben kot pa majice, jakne, kape ali brezrokavniki s potiskom. Že od nekdaj so kot material za reklamiranje podjetja priljubljeni:

  • vžigalniki v najrazličnejših oblikah in velikostih,
  • dežniki,
  • kemični svinčniki,
  • blokci in zvezki.

V zadnjih letih pa so svojo priljubljenost dosegli še USB ključki, prav tako najrazličnejši etuiji za zaščito različnih pametnih in manj pametnih naprav.

Izbire je torej veliko, predvsem od vas samih pa je odvisno, kaj boste ponudili osebam, ki so prav tako odgovorne za vaš uspeh v podjetju. Če jih boste obdarili s kakovostnimi in uporabnimi izdelki, se bodo zavedali, da jih cenite. S tem pa boste morda ne nazadnje odlično poskrbeli za še večje zadovoljstvo in večji uspeh svojega poslovanja. Vsaka malenkost torej lahko šteje, pa če je to samo lepo zasnovan kakovosten majhen kemični svinčnik s potiskom.

S kakovostnim promocijskim tekstilom, ki je uporabno darilo in ga bodo ljudje radi nosili, boste povečali uspeh podjetja.

Članki iz iste kategorije: