Ray Ban Slovenija

Uveljavljena blagovna znamka Ray Ban, ki je bila ustanovljena leta 1937, je danes razširjena tudi v Sloveniji. Najprej so v podjetju izdelovali sončna očala za ameriško vojsko, leta 1999 pa je ustanovitelj Bausch & Lomb prodal blagovno znamko italijanski skupini Luxottica.ray ban očala 
Ray Ban ima v svojem naboru sončnih očal sedem linij. Tudi uporabniki v Sloveniji lahko izbirajo med očali z različnimi tipi okvirjev, od zelo tankih in kovinskih okvirjev do debelejših okvirjev iz ogljikovih vlaken. Stekla v tovrstnih očalih so polarizacijska, kar pomeni, da izničijo odseve od površine kot je krom in velike površine vode ter s tem uporabniku nudijo več udobja. Prav tako so stekla odporna na praske in uporabniku nudijo zaščito pred nevarnimi UV žarki in pred potencialno modro svetlobo. Ray Ban (http://www.optika.si/ocala/znamka/ray-ban.html) nadgrajuje svojo ponudbo z modernimi okvirji za korekcijska očala, ki so narejeni iz ogljikovih vlaken in so zato še posebno lahki in močni. Izdeluje pa tudi okvirje iz titana in materiala Memo-Ray. Okvirji iz titana ne vsebujejo niklja in ne povzročajo alergij in so primerni za uporabo v vseh okoljih.

ray ban slovenija

Kot rečeno, se vsi izdelki lahko dobijo tudi v Sloveniji pri specializiranih optikih in v trgovinah z očali, a vedno je dostopna tudi spletna trgovina, ki omogoča nakup iz varnega zavetja doma, kjer se po pregledu ponudbe in z uskladitvijo naših želja, v miru in preudarno odločimo o izbiri pravega modela za nas. Vsak ima svoj okus glede okvirja in barve in in izbral bo model očal, za katerega je prepričan, da mu bo pristajal in še poudaril njegovo osebnost .Pomembno je, da se človek ob nošenju izbranih očal dobro počuti in jih redno uporablja, ko želi zaščititi svoj organ vida. Ray Ban očala so v Sloveniji razširjena in priljubljena pri vseh generacijah. Ljudje so že dovolj osveščeni in vedo, da jim bodo očala, izdelana iz nekakovostnih materialov in kupljena po nizki ceni, povzročila več škode kot koristi in jih ne bodo popolnoma zaščitila pred nevarnimi UV žarki, ki ogrožajo zdravje človeštva. Zato raje segajo po dražjih, a uveljavljenih blagovnih znamkah, ki so vrhunske kakovosti in zagotavljajo optimalno zaščito in brezskrbno gibanje na prostem v času sončne pripeke. Ob primernem vzdrževanju, nam bodo Ray Ban očala služila vrsto let in ne bo jih potrebno tako pogosto menjavati in če smo se odločili zanje, smo lahko prepričani, da smo storili prav. ..
https://www.youtube.com/watch?v=CqSnUwA3Fhg

Članki iz iste kategorije: