Pravo senčilo za veke ustvarja hitre in drastične spremembe videza

Paleta senčil

Če za znamko Lovely še niste slišali, je možno samo eno. Vaše poznavanje moderno zasnovanih ličil je slabo ali pa povsem nezadostno. Sicer pa je precej majhna verjetnost, da za tovrstno znamko še niste slišali oziroma videli vsaj enega njenega produkta. Morda ga uporablja kdo od vaših bližnjih, prijateljev ali znancev.

Znamka je v svetu znana zlasti po tem, da ves čas želi proizvajati kozmetiko najvišje kakovosti. Njihov poglavitni cilj pa je zagotovo izboljšati vsak izdelek do popolnosti ter ga obenem ponuditi po dovolj dostopni ceni.

12 ličil za senčenje oči

Med najbolj priljubljeni izdelki znamke Lovely so nedvomno palete senčil. Te lahko vsebujejo tudi več kot 10 različnih senčil. Eyeshadow palette nude make up je izdelek, ki na primer vsebuje kar 12 različnih ličil za senčenje oči v naravnih zemeljskih tonih. Tovrstni produkt je kot nalašč ustvarjen za vrhunsko ustvarjanje nude make up videza.

Paleta senčil Lovely
Paleta senčil Lovely Beekeeper Eyeshadow

Zahtevne umetnike ličenja povsem navdušuje tudi Lovely izdelek, ki ga lahko najdete pod imenom Pastel Tropics Eyeshadow Palette. Paletka vsebuje 9 različnih odtenkov v mat zaključkih. Ti se med seboj povsem ujamejo in zabrisujejo. Izdelek se lahko uporablja za ustvarjanje tako dnevnega nežnega ličenja kot za večerno ličenje. Slednje se lahko nadgradi s temnejšimi odtenki.

Za bolj privihane trepalnice

Lovely pa izdeluje tudi priljubljene maskare. Ponuja kar nekaj različnih tipov špiral za trepalnice. Za učinek gostih trepalnic z učinkom privihanosti izberite maskaro Lash extension. Ima idealno oblikovano krtačko za dvig trepalnic.

Maskara za podaljševanje trepalnic? Nasveti za podaljševanje trepalnic in še več nasvetov.

Konica aplikatorja na izdelku pa je zasnovana tako, da lahko z njo dosežete še tako skrite kotičke oziroma najteže dosegljive trepke.

Članki iz iste kategorije: