PSP konzola

PSP konzola

(Photo credit: @kevinv033)

Otroci in odrasli ljudje imajo nekaj skupnega, kar zadeva preživljanja prostega časa ter zabave – računalniške igre. Zagotovo pa je ena izmed najbolj priljubljenih mobilnih igralnih konzol na svetu PSP oziroma PlayStation Portable konzola. Gre za prenosno igralno konzolo, ki zabava tako otroke kot tudi odrasle na vsakem…

PSP konzola

(Photo credit: @kevinv033)

Otroci in odrasli ljudje imajo nekaj skupnega, kar zadeva preživljanja prostega časa ter zabave – računalniške igre. Zagotovo pa je ena izmed najbolj priljubljenih mobilnih igralnih konzol na svetu PSP oziroma PlayStation Portable konzola. Gre za prenosno igralno konzolo, ki zabava tako otroke kot tudi odrasle na vsakem koraku.

PSP konzola in zgodovina

PSP je igralna konzola, ki je bila svetu predstavljena 11. maja 2004 na Sonyevi tiskovni konferenci. Vse od trenutka predstavitve pa vse do danes navdušuje vse ljudi širom sveta. Prvič je na tržišče prišla 12. decembra na Japonskem, v Severno Ameriko pa 24. marca 2005. Seveda so kasneje izhajale različice, in sicer 1. septembra 2005 različica Portable Slim&Lite. Slednja je bila od predhodne lažja za kar 33 odstotkov ter 19 odstotkov tanjša. Naredila je veliko revolucijo. Dandanes poznamo še različice, kot so PSP 2000, PSP 3000, PSP GO in PSP E1000.

Izjemno zanimivi so podatki o prodaji. PSP konzola je priljubljena povsod po svetu. Leta 2007 je bilo globalno izdelanih več kot 25 milijonov enot. Omogoča igranje različnih vrst iger. Najboljše pa je zagotovo dejstvo, da jo lahko nosite kamorkoli želite. PSP konzola je narejena za potovanje oziroma da jo imate vedno pri sebi takrat, ko si zaželite malce razvedrila.

PSP konzola: Vsestranska in za vse ljudi

PSP prenosna igralna konzola je namenjena igranju tako za starejše, kot tudi mlade ljudi. Ena izmed glavnih prednosti je zagotovo ta, da jo brez težav povežemo z ostalimi PSP ter PS3 igralnjimi konzolami. Seveda to pomeni, da lahko igro igra več igralcev. Vsak igra na svoji konzoli, vendar vsi igrajo isto igro. Seveda pa igrala konzola ne omogoča zgolj igranje iger, marveč tudi precej drugih možnosti. Med drugimi lahko uporabniki uživajo ob pregledovanju slik, gledanju filmov, internetnih vsebin ter brez težav uporabljajo komunikacijski program Skype. PSP konzola omogoča zabavo prav povsod – pa naj bo to med potovanjem ali pa preprosto takrat, ko se želite malce sprostiti. Zagotovo pa bodo nad njim navdušeni otroci, ki bodo prosti čas posvetili igranju ter zabavi s PSP. Kar pa je pri tej igralni konzoli izjemna prednost je ta, da je ni potrebno priklapljati na televizor ali projektor. V primeru, da to vseeno želite storiti, lahko to preprosto storite s PSP konzolo različice 3004.

PSP konzola je namreč v vseh teh letih od izida izjemno napredovala. Strojna oprema je bila naravnost fantastična že ob izidu, danes pa je vrhunska. PSP konzola je na zunanjost precej podobna mobilnim telefonom. Zaslon je vrhunski ter ima dobro resolucijo. Ravno zaradi tega je PSP postala ena izmed najbolj priljubljenih konzol na svetu. Torej, če želite zabavo, je konzola pravi predmet za vas.

PSP konzola

Preberi več … http://perun.kwa.si/spletne-igre/psp-konzola/

Članki iz iste kategorije: