Storitve podjetja Fuga

Družinsko podjetje Fuga se že od leta 1965 ukvarja s slikopleskarskimi deli. Fuga d.o.o. je sicer registrirano kot družba za zaključna dela v gradbeništvu, vendar pa je osnovna dejavnost slikopleskarstvo. Podjetje je zraslo na temeljih obrti in ima za seboj že več desetletij tradicije ter bogatih izkušenj. Podjetje Fuga zaposluje osem izkušenih in…

Družinsko podjetje Fuga se že od leta 1965 ukvarja s slikopleskarskimi deli. Fuga d.o.o. je sicer registrirano kot družba za zaključna dela v gradbeništvu, vendar pa je osnovna dejavnost slikopleskarstvo. Podjetje je zraslo na temeljih obrti in ima za seboj že več desetletij tradicije ter bogatih izkušenj. Podjetje Fuga zaposluje osem izkušenih in strokovno usposobljenih delavcev, kar pa tudi poskrbi za dolg seznam priporočil. Storitve podjetja obsegajo vsa slikopleskarska dela, tako za individualno obnovo oziroma gradnjo, kot tudi za poslovno industrijski sektor. Temelj uspeha podjetja Fuga pa so zagotovo visoka kvaliteta storitev, napredna tehnologija in uporaba najboljših materialov.

In katere storitve še opravlja podjetje Fuga? Poleg slikopleskarstva omenjeno podjetje poskrbi tudi za talne označbe, ki jih zarisuje na asfaltne in betonske podlage, epoksi premaze in druge površine. Med storitvami boste našli tudi avtodvigalo. Podjetje Fuga namreč opravlja storitve z avtodvigalom do višine 20 metrov in sicer poskrbi za varno delo na višini. Poleg tega pa se podjetje ukvarja tudi s fasadami in suhomontažo. Za več informacij o vseh storitvah podjetja Fuga si lahko pogledate spletno stran podjetja. Na spletni strani boste našli opis storitev in tudi galerijo slik ter seveda kontaktne podatke.

Kako pa je s ceniki? Slikopleskarska dela so zelo različna, tako po zahtevnosti kot po tehniki. To je razlog, da vam podjetje na spletni strani ne ponuja točnega cenika, ampak boste cenik storitev podjetja prejeli takrat, ko se boste dogovorili za določeno delo. Če vas torej zanima katerakoli od omenjenih storitev in si želite, da bi bilo delo opravljeno kvalitetno ter strokovno, potem je podjetje Fuga pravi naslov za vas.

Preberi več … http://perun.kwa.si/kar-tako/storitve-podjetja-fuga/

Članki iz iste kategorije: