Želite, da je vaša tetovaža večna?

Imate eno ali več tetovaž, za katere si želite, da bi obdržale prvotne linije in barve? Na začetku, je vsaka tetovaža lepa in sijoča. Toda, če želite, da bo ostala večna, jo morate pravilno negovati, saj bo drugače počasi pričela bledeti in izgubljati prvotno obliko. Da se kaj takega ne bi zgodilo in da bo vaša tetovaža vedno ostala sijoča in lepo poudarjena, je potrebno predel s tetovirano kožo pravilno negovati.

Kako najbolje poskrbeti za svojo tetovažo?

Priporočamo tattoo mazilo Tattoo Nano Shock, ki tetovirano kožo optimalno vlaži in preprečuje izsušitev, odstrani odmrle kožne celice, kožo ščiti pred škodljivimi sončnimi žarki, deluje antibakterijsko in protivnetno. Sinergično delovanje visokokakovostnih sestavin zaščiti občutljivo in ranljivo področje kože ter skrbi za čiste linije in jasne barve. Revolucionaren antioksidant polidatin omogoča optimalno nego razdražene kože, saj uničuje proste radikale ter deluje protivnetno. Poleg tega je odličen pri preprečevanju zgubanega in povešenega kožnega tkiva.

Zakaj navadne kreme niso primerne za nego tetovaž?

Mazilo za nego po tetoviranju mora kožo varovati in zdraviti – ne sme vsebovati nepotrebnih sestavin, ki še dodatno obremenijo predel kože, ki je pod stresom. Navadne vlažilne kreme lahko vsebujejo dišave, ki dodatno dražijo kožo in lahko povzročijo alergijske reakcije. Edinstvena kombinacija klinično testiranih učinkovin, ki jih vsebuje tattoo mazilo Tattoo Nano Shock, zagotavlja bolj žive barve in sijoč videz tetovaž, tako novih kot starejših, optimalen vlažilen in pomirjujoč učinek, visok zaščitni faktor pred UVA/UVB žarki, ki varuje kožo pred gubanjem in drugimi znaki poškodb in staranja.

Zakaj Tattoo Nano Shock?

Lux-Factorjevo profesionalno tattoo mazilo Tattoo Nano Shock odlikuje povsem nova patentirana formula za izdatno nego vseh tipov tetovirane kože. Vsebuje veliko blagodejnih sestavin, ki kože ne dražijo in ji zagotavljajo nego, ki jo potrebuje – Karitejevo maslo, kakavovo maslo in mandljevo olje, ki kožo nežno negujejo in nahranijo, preprečujejo izsušitev, zmanjšujejo občutek razdraženosti, pomagajo pri regeneraciji kožnih celic in delujejo antibakterijsko. Mazilu je dodan tudi vitamin E, ki blagodejno vpliva na kožo, še posebej pa je učinkovit v kombinaciji z drugimi antioksidanti.

Poskrbite za svojo tetovažo. Uporabljajte tatto mazilo Tattoo Nano Shock.

Članki iz iste kategorije: