Izboljšajmo izgled poslovnega prostora za stenskimi nalepkami

Prenova delovnega prostora je lahko izjemno draga investicija, ki je sčasoma nujno potrebna. Dejstvo je, da se stranke in zaposleni bolje počutijo v okolju, ki je urejeno, čisto in ima svojo unikatno osebnost. Poleg tega pa je to odličen način, da povečamo prodajo in prepoznavnost svojega podjetja. Obstaja pa lažji in bolj učinkovit način, da se lotimo projekta prenove. S stenskimi nalepkami lahko hitro izboljšamo izgled sprejemnice, pisarne ter drugih prostorov.

Samolepilne tapete imajo vsestransko uporabo

Ena izmed največjih prednosti samolepilnih tapet za zid je ta, da so vsestranske. Z njimi lahko dolgočasno in monotono pisarno spremenimo v prostor, ki bo spodbujal dobro počutje, komunikacijo ter produktivnost. Možnosti imamo neomejeno, saj lahko izbiramo med mnogimi različnimi oblikami, dizajni ter materiali. 

Možno je tudi, da po pisarni uporabimo nalepke, da na zabaven način predstavimo navodila in kulturo podjetja vsem zaposlenim. Na ta način tudi omogočimo sproščeno vzdušje v našem podjetju, brez da bi za to morali fizično obnavljati stene.

Kako uporabimo odstranljive tapete?

Dandanes lahko opazimo, da vedno več ljudi uporablja stenske nalepke za prenovo vseh možnih notranjih prostorov. Tako notranji oblikovalci, podjetniki, lastniki domov ter najemniki imajo sedaj možnost, da na hiter in učinkovit način in brez orodja spremenijo izgled dnevne sobe, delavnice, otroške sobe ipd.

Na zadnji strani tapete se nahaja tanka plast lepila, ki je izredno prijazno do različnih površin. Tako jo lahko namestimo na steno in jo odstranimo po želji. Pri tem pa ne rabimo skrbeti, da bi kaj poškodovali ali, da bi se odluščila barva. Možno pa je tudi:

  • Da tapete za zid uporabimo na pohištvu z ravno površino
  • Da prikrijemo poškodbe stene, brez da bi morali karkoli popravljati ali prebarvati
  • Da nalepko uporabimo večkrat, brez da bi izgubila svojo sposobnost lepljenja

Mobilnost in zmožnost ponovne uporaba tapet za zid

Ker odstranljive stenske nalepke uporabljajo lepilo, jih lahko večkrat uporabimo. To nam omogoča, da nalepke preprosto odstranimo, brez potrebe po orodju. V že opremljenih sobah lahko preprosto zamenjamo dizajn in oblike, ko se starih naveličamo. Te pa preprosto pospravimo ali pa jih uporabimo v drugem prostoru. 

To pomeni, da:

  • Imajo samolepilne tapete izredno mobilnost, saj jih brez težav uporabimo v drugem prostoru
  • Lahko hitro spremenimo izgled katerikoli sobe in prostora
  • Jih po želji odstranimo, brez da bi morali najeti profesionalno pomoč

Prikrijmo poškodbe sten

Za najemnike stanovanj, poslovnih prostor ter hiš so samolepilne tapete odlična naložba. To je še posebej res v primeru, ko so preselimo v nepremičnino, kjer lahko opazimo poškodbe sten. Prenove so lahko drago in zamudne, saj moramo dobiti od lastnikov dovoljenje, kar pa je lahko precej težko. S tapetami pa lahko preprosto prikrijemo obstoječe poškodbe sten, kar nam močno olajša bivanje in poslovanje. Tapete za zid lahko tako namestimo na katerokoli površino ter tako prikrijemo odkrušeno barvo ter tudi manjše luknje in druge poškodbe. 

To je tudi izredno dobrodošla lastnost, saj lahko ustvarimo idealno okolje v katerikoli poslovnem prostoru. To pa se bo odražalo v:

  • Večji produktivnosti zaposlenih
  • Boljšem počutju strank
  • Večjem sodelovanju in produktivnosti med zaposlenimi

Dolga življenjska doba nalepk

Današnje stenske nalepke imajo neverjetno dolgo življenjsko dobo. Odvisno je seveda od materiala izdelave ter proizvajalca, vendar jih lahko zanesljivo uporabljamo 3-5 let in tudi dlje. Seveda zdržijo veliko dlje, če jih pustimo nameščene na steni, saj jih z nenehnim premeščanjem tudi počasi obrabljamo.

Možno je tudi, da omenjene tapete očistimo. To lahko storimo z mokro krpo ali drugimi nežnimi čistilnimi sredstvi. To naredi vzdrževanje izredno preprosto, saj ne potrebujemo nobenih posebnih čistil in drugih produktov, ki so lahko nevarni za uporabo.

Odlično orodje za promocijo

Nalepke lahko tudi izdelamo po svoji meri, kar pomeni, da lahko ustvarimo popolnoma unikatne oblike in vzorce, ki jih bomo uporabljali samo mi. To je odlična novica za vse lastnike fizični trgovin in manjših poslovnih prostorov, saj so stenske nalepke odlično sredstvo za promocijo akcij, razprodaj ter različnih zanimivih dogodkov. 

Odlične ideje in bogato ponudbo tapet za zid lahko zasledimo na spletni strani www.stenska-nalepka.si, kjer lahko izdelamo tudi nalepke po meri. Dejstvo je, da so nalepke eden izmed najboljših načinov, da na kreativen in preprost način privabimo nove stranke in izboljšamo počutje zaposlenih.

Članki iz iste kategorije: