Bodite vedno pripravljeni na akcijo!

Hiter tempo sodobnega življenja se ne kaže le v stalni naglici in stresu na delovnem mestu, temveč tudi v prostem času, kjer je živahen ritem še kako dobrodošel. Govorimo seveda o aktivnem preživljanju prostega časa, pravzaprav o tistih bolj ekstremnih aktivnostih, katerim se vedno bolj radi posvečajo ljudje po vsem svetu.sjcam-kamere
Na voljo imamo vedno več možnosti za preizkušanje svojih zmogljivosti, na drugi strani pa se odpira tudi mnogo bolj sproščujočih dejavnosti, ki nudijo prav tako zabavne izkušnje. Ne glede na to, ali se ukvarjate z adrenalinskim padalstvom ali pa se le občasno zapeljete s kolesom po kakšni gozdni poti, vam bodo gotovo zanimive kamere sjcam, ki zabeležijo prav vsak trenutek vaših dogodivščin!

Kamera za največje avanturiste

Kamere sjcam so pisane na kožo tistim, ki želijo posneti živahen utrip svojega prostega časa. S pravo kamero boste lahko ustvarili odlične posnetke za domači arhiv, ali pa prave profesionalne utrinke adrenalinskih doživetij. Prav vsestranskost je med izstopajočimi odlikami teh kamer – akcijske kamere so namreč posebej prilagojene tako, da se odlično obnesejo v vsaki situaciji! So univerzalno uporabne pri praktično vseh aktivnostih, tudi pri tistih najbolj divjih, medtem ko jih po drugi strani lahko uporabljate tudi za spremljanje vožnje v avtomobilu. Najbolj bo akcijska kamera sjcam prišla do izraza pri ekstremnih športih, še posebej zato, ker lahko kamero kombiniramo z različnimi dodatki. Kamero lahko montiramo kar na čelado, brez težav pa jo pričvrstimo na krmilo kolesa, palico ali veslo, praktično kamorkoli, kjer bo najbolje zajela živahno dogajanje.

kamera sjcam
V vsaki vlogi se bo kamera sjcam izkazala. Gre namreč za kakovostno kamero, katere robustno vodoodporno ohišje ni edina odlika. V notranjosti ohišja se skriva kamera s širokokotnim objektivom in tipalom ločljivosti 12 MP, tako da boste brez težav zajeli osupljive posnetke v visoki ločljivosti do 1080p. Odlična je tudi baterija, ki omogoča dolgo avtonomno delovanje, ne da bi morali s seboj prenašati kable in polnilce. Številne dodatne funkcije boste odkrivali ob uporabi te vsestranske kamere, prepričani pa smo, da vas bo ta mali pripomoček naravnost navdušil, ne glede na to, v kateri situaciji boste snemali. S pravo kamero bo vsaka dogodivščina nepozabna, saj se boste hitro spomnili svojih podvigov od ogledu čudovitih video posnetkov.

https://www.youtube.com/watch?v=s2n_th4BuUU

Članki iz iste kategorije: