Puloverji s kapuco za ustvarjanje športno elegantnega stila

Puloverji s kapuco za ženske im moške

Verjetno ste tudi vi opazili, da so določena oblačila v določenem času še posebej aktualna. Nekateri kosi tekstila pa pravzaprav za vedno ohranijo svojo priljubljenost. Svojo popularnost bodo verjetno tudi v prihodnje ohranili puloverji s kapuco ali hoodiji. Takšno oblačilo lahko oblečete doma, za v službo, tudi za nekoliko bolj svečane priložnosti.

Na voljo so puloverji s kapuco ali kapucarji v najrazličnejših modelih. Ti se med seboj razlikujejo tudi glede na spol. Po drugi strani pa obstaja tudi takšen hoodi, ki je namenjen obema spoloma. Daleč najbolj ljubki pa so zagotovo otroški puloverji s kapuco.

Hoodiji za otroke in najstnike

Čeprav so puloverji s kapuco enako priljubljeni pri najmlajših kot tudi pri starejših generacijah, pa so še posebej pisani in mikavni tisti za najstnike in najmlajše družinske člane. Lahko jih izbirate v prodajalnah s tekstilom in še kje. Ena od možnosti je še ta, da si kapucarko zasnujete po meri.

Puloverji s kapuco za najstnike
Puloverji s kapuco za najstnike z napisi

Pri izbranem ponudniku lahko izberete velikost, material in barvo hoodija. Za piko na i pulover s kapuco daste še potiskat z različnimi motivi, na njem ne sme manjkati niti pomenljiv napis.

Če pa vas kapuca pri puloverju moti, pa si boste naročili navadni klasični pulover brez kapuce ali pa kakšno drugo obliko tekstila po meri. Med najbolj priljubljenimi so potiskane majice in jakne, prav tako kape, nogavice in še kaj.

Pulover s kapuco v znamenju abrahama

Ker so kapucarke na sploh zelo praktične in jih lahko oblečete vsepovsod, so takšni puloverji enako dobrodošli tudi za starejše ljubitelje dobrega stila. Svojega bližnjega boste s puloverjem s kapuco lepo presenetili tudi ob abrahamu ali za kakšno drugo pomembno okroglo obletnico. Poskrbite pa, da bo na prednji ali zadnji strani tekstila napis oziroma številka, ki kaže na abrahama ali drugo pomembno okroglo številko.

Puloverji s kapuco za abrahama
Za abrahama lahko podarite tudi pulover s kapuco

Sicer pa se puloverji s kapuco odlično obnesejo tudi kot promocijski material. Najverjetneje bi bili tudi vi nadvse veseli, če bi vam kakšen lastnik podjetja kot redni stranki ali kot poslovnemu partnerju podaril hoodija. Če pa ste sami lastnik podjetja, pa pulover s kapuco ali brez lahko vključite na seznam promocijskega gradiva.

Promocijski material brez primere

Promocijsko gradivo oziroma promocijski material je precej bolj pomemben, kot se zdi na prvi pogled. Če menite, da je vseeno, da kot lastnik podjetja svojim zaposlenim in strankam prav nikoli ne podarite nič, se motite. Čeprav vam zaposleni, stranke, poslovni partnerji ali kdo drug ne bodo nikoli direktno povedali, da nimate prav, se tega dobro zavedajo. Z dobro izbranim promocijskim gradivom lahko dokažete, da obdarjence spoštujete in se zavedate, da so tudi oni odgovorni za uspeh v vašem podjetju.

Poslovna in promocijska darila so najcenejša oblika oglaševanja

Pripravite torej promocijski material brez primere in ga podarite vsem, ki so del vašega podjetja. Med drugim vključite tudi promocijski tekstil. Takšna vrsta materiala za reklamiranje je daleč najbolj priljubljena, še posebej hoodiji oziroma puloverji s kapuco, jakne, majice s kratkimi ali dolgimi rokavi. Prav tako popularne so tudi promocijske kape, trakovi, nogavice.

Promocijska delovna oblačila

Med promocijski tekstil sodijo tudi delovna oblačila, na primer delovne hlače, delovne jakne, poslovna oblačila ter delovna obutev. Med izdelki za promocijo najdete tudi produkte za dom in dobro počutje, za fitnes in prosti čas, torbe in nahrbtnike.

V kategoriji izdelkov za dom in dobro počutje lahko najdete najrazličnejše skodelice, kozarce, termovke in prisrčnice, pripomočke za bar, kuhinjske pripomočke. Za fitnes in prosti čas lahko izberete športne ure in pedometre, oblačila in pripomočke za fitnes, produkti za kampiranje in piknik, sončna očala. Odlično promo darilo so lahko tudi konferenčne torbe, nahrbtniki, torbe za prenosnike in športne torbe.

Kakovostno potiskan promocijski tekstil

Seveda pa je potrebno izbrani promo material tudi primerno oziroma dovolj kakovostno potiskati. Odlična novica je ta, da vam večina ponudnikov materiala na enem mestu ponuja nakup izdelka pa tudi potiska na njem. Takšni ponudniki so vam na voljo tudi na spletu.

Ko se boste odločali za tisk na tekstil ali na kakšen drug produkt, vam bo ponudnik tovrstne storitve najverjetneje ponudil več različnih možnosti tiskanja. Najpomembneje je, da je tisk kar se da kakovosten in trpežen.

Vrste tiska si lahko ogledate na spletu ter sami presodite, kateri tip bi bil dovolj primeren za tiskanje na vaš promocijski material. Zavedati pa se morate, da je končna cena odvisna tudi od vrste tiskanja.

Članki iz iste kategorije: