Zavarovanje Generali

Zavarovanje GeneraliGenerali zavarovalnica d.d. je del Generali Groupa, ki deluje na področju Evrope. Prisotni so tako v Nemčiji, Angliji, Turčiji, kot tudi na Hrvaškem in Češkem, ter še marsikje drugje.

Njihova osebna zavarovanja obsegajo tako S.O.S paket zavarovanj kot posamične možnosti. V ponudbi je nezgodno zavarovanje, klasična in naložbena življenjska zava…

Zavarovanje GeneraliGenerali zavarovalnica d.d. je del Generali Groupa, ki deluje na področju Evrope. Prisotni so tako v Nemčiji, Angliji, Turčiji, kot tudi na Hrvaškem in Češkem, ter še marsikje drugje.

Njihova osebna zavarovanja obsegajo tako S.O.S paket zavarovanj kot posamične možnosti. V ponudbi je nezgodno zavarovanje, klasična in naložbena življenjska zavarovanja ter zavarovanje za primer brezposelnosti. Pri zavarovanju za primer brezposelnosti zavarovalnica izplačuje mesečno premijo do ponovne zaposlitve oz. najdlje 6 mesecev. Lahko se zavarujete tudi za primer smrti, ki ima nizko premijo, vendar dosega relativno visoke zavarovalne vsote.

Dodatno pokojninsko zavarovanje Generali Zavarovalnice je namenjeno izključno varčevanju za dodatno starostno pokojnino, ki se izplačuje doživljenjsko. Premijo, ki se vplačuje za dodatno pokojninsko zavarovanje pa lahko koristimo tudi kot davčno olajšavo.

Za tiste, ki radi potujejo ima Generali v ponudbi dve možnosti. Ena je kratkoročno turistično zavarovanje, ki se lahko sklene za različna obdobja, najmanj za en dan, največ za pol leta. Krije tako osnovne zdravstvene storitve kot stroške iskanja in reševanja. Pri zavarovanju Generali Turist pa svoja potovanja zavarujemo za obdobje celega leta, poleg osnovnih zdravstvenih storitev pa imamo zavarovano tudi prtljago ter stroške odpovedi potovanja.

Avtomobilsko zavarovanje Generali je prvo, ki varnim voznikom omogoča, da se jim ob prometni nezgodi ne poviša zavarovalna premija, torej, da se njihov bonus zamrzne. Prav tako tistim voznikom, ki zadnji dve leti niso povzročili nobene nesreče ponujajo 5% popusta na obvezno avtomobilsko zavarovanje ter zavarovanje AO+. Voznika avtomobila in potnike v njem lahko tudi nezgodno zavarujete. V ceno njihove avtomobilske asistence je vključen prevoz tako voznika kot sopotnikov v avtomobilu, nadomestno vozilo in nastanitev v hotelu. Asistenca velja tako v Sloveniji kot drugje po Evropi.

Tudi na dom pri Generaliju niso pozabili. V zavarovalnem paketu PaketDom imamo zavarovano nepremičnino, stanovanjske premičnine, vključuje pa tudi domsko asistenco. Seveda so vsa ta zavarovanja na voljo tudi posamično, vendar paketno zavarovanje prinaša nekaj odstotkov popusta. Ob odločitvi za PaketEnergija pa imamo zavarovano uničenje, poškodovanje ali izginotje fotonapetostnih in solarnih sistemov, krijejo pa tudi napačno uporabo in konstrukcijske napake.

 

Preberi več … http://perun.kwa.si/kar-tako/zavarovanje-generali/

Članki iz iste kategorije: