Izbira polnilnih namesto klasičnih nepolnilnih baterij

Polnilne baterije imajo veliko prednost pred navadnimi baterijami. Polnilne baterije imajo v primerjavi z alkalnimi ali litijevimi baterijami izredno nizko stopnjo samoizpraznitve, napolnite jih lahko kjerkoli imate dostop do električne vtičnice in jih uporabljate veliko dlje, kot klasične alkalne ali litijeve.polnilne-baterije

Uporabite jih za vse svoje prenosne aparate

S sabo jih lahko skupaj s polnilcem vzamete kamorkoli, saj za polnjenje potrebujete zgolj vtičnico in polnilec. Velika prednost takšnih baterij je tudi v tem, da jih preprosto napolnite, tako, kot na primer baterijo svojega telefona, vrtalnika ali podobno.

Dolga življenjska doba

Klasične alkalne baterije se hitro izpraznijo. Nekateri trdijo, da jih je možno ponovno napolniti na polnilcu baterij. Alkalne baterije navkljub polnjenju ne bodo dosegle polne kapacitete, tako, kot jo polnilne baterije. Slednje imajo življenjsko dobo 1000 polnjenj, a jo lahko s pravilno uporabo baterij in polnilca ter pravilnim skladiščenjem lahko še podaljšate. V praksi to pomeni, da lahko vaš fotoaparat, prenosni radio ali baterijo uporabljate veliko dlje, kot ste jo z uporabo klasičnih baterij.

Vedno zanesljive in povsod z vami

Polnilne baterije so odlične za daljša potovanja, pohodništvo in druge športe, saj lahko čez dan slikate naravo, snemate videoposnetke čudovite pokrajine okoli vas, zvečer pa v koči, kjer boste prenočili, baterije preprosto vstavite v polnilec baterij. Zjutraj se boste brezskrbno zbudili, saj boste vedeli, da ima vaš fotoaparat polne baterije in boste lahko zajeli vso lepoto narave okoli sebe.

Nakup visokokakovostnih in dolgo delujočih polnilnih baterij

Prednapolnjene polnilne baterije so odličen nakup za vse, ki želijo časovno ugoden in kvaliteten izdelek. Baterije lahko kadarkoli napolnite na prenosnem polnilcu baterij. Za razliko od klasičnih alkalnih baterij, vam prenosne zagotavljajo boljši izkoristek energije in daljšo uporabo aparatov. Prenosne baterije, ki so sedaj na tržišču, ni potrebno izprazniti do konca pred naslednjim polnjenjem. Prav tako prihranijo električno energijo, saj jih po polnjenju (za razliko od prejšnjih modelov) ni potrebno pustiti v polnilcu do naslednje uporabe. Po polnjenju baterije preprosto vzemite iz polnilca, jih shranite ali vstavite v katerokoli napravo in uživajte.

Članki iz iste kategorije: