Športna oblačila so na vrhu seznama najpopularnejših promocijskih daril

Športna oblačila za aerobiko

Športna oblačila s potiskom so torej na vrhu seznama promocijskih ali poslovnih daril. Ker pa takšna kategorija oblačil predstavlja zelo širok nabor izdelkov, se boste morali odločiti za najustreznejši kos oblačila. Majica s kratkimi rokavi je daleč najbolj priljubljen kos tovrstnega oblačila. Vse več ljudi se ukvarja z vsaj eno aktivnostjo in le kdo ne bi bil vesel kakovostne in izvirno potiskane majice.

Športnaoblačila za badminton
Športnaoblačila za badminton je možno naročiti tudi z potiskom

Kakovostno in izvirno potiskana majica za športne aktivnosti lahko postane potujoči plakat tudi vaše blagovne znamke oziroma podjetja. Strošek nakupa in tiskanja pa bo zanemarljiv v primerjavi s promocijskim učinkom.

Še drugi kosi priljubljenih športnih oblačil za promocijske namene

Kakovostne športne majice so torej odlična izbira za promocijska darila ali pa množične dogodke. Po drugi strani pa so prav tako zelo priljubljeni še nekateri drugi kosi športnih oblačil. To so na primer kratke hlače, kopalke, nogometni dresi, trenirke, bunde, jakne, športna oblačila za trening, ne nazadnje še nogavice.

Na vsa omenjena športna oblačila lahko izvedete tudi tisk ali pa vezenje. V večini primerov se na športne majice in drese izvaja tisk s pomočjo flex folije. Nekateri ponudniki vam omogočajo tudi tisk v color tehniki. Pogosto pa se kupci promocijskega tekstila sprašujejo, ali je vezenje morda primernejša od tiska. Prednosti ene ali druge metode oziroma tehnike so seveda od primera do primera različne. Zagotovo pa velja, da sta tako tisk kot tudi vezenje obstojni in kakovostni tehniki, a le če sta pravilno ter dovolj kakovostno izdelani.

Članki iz iste kategorije: