Zavarovalnica Maribor in Pineta 2013

Tako kot vsako leto smo tudi letos v prvi izmeni kolonije v Pineti, ki je potekala od 1.7. do 15.7.2013, pridobili kar nekaj sponzorjev. Ti so prispevali različne nagrade za otroke in mateiral za izvedbo prostočasnih dejavnosti.
Ena najbolj obiskanih je likovni krožek, pri katerem otroci vsak dan med interesnimi dejavnostmi in med počitkom… Tako kot vsako leto smo tudi letos v prvi izmeni kolonije v Pineti, ki je potekala od 1.7. do 15.7.2013, pridobili kar nekaj sponzorjev. Ti so prispevali različne nagrade za otroke in mateiral za izvedbo prostočasnih dejavnosti.
Ena najbolj obiskanih je likovni krožek, pri katerem otroci vsak dan med interesnimi dejavnostmi in med počitkom ustvarjajo prave male mojstrovine v prelepem okolju Pinete. Z barvicami, voščenkami, flomastri, vodenkami, kredami, tušem nastajajo različni morski motivi, ki jih je v okolici vedno dovolj na razpolago.
Da bi otrokom in ostalim obiskovalcem Pinete prikazali, kaj vse je nastalo med našim bivanjem v koloniji, smo nekaj dni pred koncem priredili celo pravo Razstavo likovnih del. Tako smo si lahko ogledali poslikane kamne, praskanke iz voščenk in tuša, trganke, lepljenke, ročno izdelane kartice in še marsikaj.

Zavarovalnica Maribor in Pineta 2013

In kaj vse smo počeli v teh 14 dneh? Ogromno. Najprej so se predstavili vzgojitelji in skupine, potem pa se je začelo zares. Srčkov ples, Med dvema ognjema, postavljanje stolpov iz kamnov, Igre brez meja, Mozaiki, Zumba dance party, Po sledeh skritega piratksega zaklada, Gledališki večer, Impro večer, Košarka pod žarometi, Prvi glas Pinete, prave Olimpijske igre z olimpijskim ognjem in 17 različnimi disciplinami in na koncu še Poroke in Zaključni večer.
Del vsega tega je tudi Zavarovalnica Maribor, ki nam je pomagala, da je teh 14 dni minili varno in veselo.

Preberi več … http://svarun.blogspot.com/2013/07/zavarovalnica-maribor-in-pineta-2013.html

Članki iz iste kategorije: