Zavarovalnica Maribor in Pineta 2014

Leto je naokrog in že so se začele priprave na 1. izmeno zdravstvene kolonije v Pineti v Novigradu. Letos bomo zopet letovali 14 dni  in sicer od 28. junija do 12. julija. Otroke smo razdelili v 15 skupin in sicer: Ježki, Mornarji, Morski psi, Surferji, Škorpijoni, Pirati, Zvezdice, Sončki, Sirene, Pike, Meduze, Metuljčice, Palme, Delfini in R… Leto je naokrog in že so se začele priprave na 1. izmeno zdravstvene kolonije v Pineti v Novigradu. Letos bomo zopet letovali 14 dni  in sicer od 28. junija do 12. julija. Otroke smo razdelili v 15 skupin in sicer: Ježki, Mornarji, Morski psi, Surferji, Škorpijoni, Pirati, Zvezdice, Sončki, Sirene, Pike, Meduze, Metuljčice, Palme, Delfini in Ribice. Otroci prihajajo s cele Gorenjske, večinoma pa iz Kranja in Škofje Loke.
Zavarovalnica Maribor in Pineta 2014
Da nam na morju ne bo dolgčas, bomo pripravili: Srčkov ples, Igre brez meja, Olimpijske igre,  Gledališki večer, Impro večer, Nogomet pod žarometi, Med dvema ognjema, čez dan pa sestavljanje mozaikov na plaži, metanje kamenčkov v tarčo, tekmovanje v John Marion, metali bomo žabice, skakali v vodi in še in še.
Vsak dan bodo na sporedu tudi športna tekmovanja: nogomet, košarka, beach volley in likovne delavnice v katerih bomo risali, ustvarjali, trgali, lepili, rezali,…
Tako kot lani, bo tudi letos z nami Zavarovalnica Maribor, ki nam bo pomagala, da se bodo otroci imeli še lepše in da jim bo morje ostalo v lepem spominu.

Preberi več … http://svarun.blogspot.com/2014/06/zavarovalnica-maribor-in-pineta-2014.html

Članki iz iste kategorije: