Nakup novega vetrobranskega stekla za naš avto

Vetrobransko steklo

Med vožnjo se hitro zgodi, da se na vetrobransko steklo naberejo umazanija, žuželke, pesek, sol in druga nesnaga. Tako je najbolje, da vse to čimprej odstranimo, saj ima voznik zastiran pogled na cesto. Med vožnjo je možno očistiti steklo z brisalci, kar odstrani velik del umazanije. Ko pa je vozilo parkirano, pa je možno veliko bolj podrobno očistiti steklo s čistili in vodo. To je predvsem priporočljivo storiti pred daljšimi vožnjami, saj se tako ohrani najboljša vidljivost iz vozila v vseh pogojih.

Razpokano vetrobransko steklo
Poškodovano vetrobransko steklo

Prednosti čistega vetrobranskega stekla so tako:

  • Manjša obraba brisalcev
  • Zmanjšanje možnost nastanka prask in drugih poškodb na površini stekla
  • Boljša vidljivost med vožnjo

Prodaja avtomobilskih delov Silux nam ponuja možnost nakupa čistil stekla. Obenem so v ponudbi različne črpalke in posode za pranje stekel za mnoge različne vrste vozil.

Razpokano ali poškodovano vetrobransko steklo

Vsak avtomobilski del bo sčasoma kazal znake obrabljenosti. Enako se lahko zgodi z vetrobranskim steklom, saj je izpostavljen vsakodnevnim elementom zunanjega sveta. Te elementi so mraz, vročina, zračni pritisk med vožnjo ipd. Tako se lahko pričnejo prikazovati majhne razpoke, ki na prvi pogled niso nič posebnega. Dejanska resnica pa je to, da je vožnjo z razpokanim steklom nevarna. Temu je tako, saj nam zastira pogled na cesto. Obenem pa je s tem ogrožena strukturna varnost vozila, saj vetrobransko steklo podpira težko strehe do neke mere.

Podjetje Silux se specializira za prodajo različne avtomobilske opreme, ki jo potrebuje vsak voznik. To je tudi razlog, da so vsi produkti v njihovi ponudbi samo od preverjenih proizvajalcev. Tako so stranke vedno lahko prepričane, da bodo v svoj avtomobil vgradile najboljši nadomestni del.

Članki iz iste kategorije: