Katere storitve omogoča privatni zobozdravnik

Zobozdravnik samoplačniško

Zobozdravnik samoplačniško ponuja tudi profesionalno beljenje zob, ki je povsem neškodljivo in velja za invaziven postopek. Oskrbljene in zdrave zobe naredi še bolj bleščeče. Privatna ordinacija vam nudi tudi beljenje zob z lučko.

Po beljenju so zobje svetlejši in bolj beli. Delujejo še bolj zdravo, nasmeh je še lepši in bolj sproščen. Je dovolj preprost in mikroinvazivni postopek, ki precej pripomore h kakovosti življenja.

Do privatnega zobozdravnika po lep in zdrav nasmeh

Prav nikoli ni prepozno za lep in zdrav nasmeh. Veliko ljudi se z nepravilno raščenimi zobmi spopada tudi v svoji starosti. In nič narobe ni, če se odločijo za nošenje zobnega aparata. Številni ste se z aparatom za zobe srečevali v otroštvu, nekateri ga boste prvič uporabili šele sedaj, ko že štejete nekaj let.

Beli zobje s pomočjo privatnega zobozdravnika
Zdravi in beli zobje s pomočjo privatnega zobozdravnika

S pomočjo zobnega aparata lahko poskrbite za pravilen ugriz. Ta je pomemben za žvečenje, za skladen zunanji videz, ne nazadnje tudi za dovolj dobro izgovorjavo. Privatni zobozdravnik, ki poskrbi za pravilen ugriz, je ortodont. Ta torej uravnava nepravilno raščeno zobovje, in sicer z najrazličnejšimi fiksnimi aparati.

Kakšne vrste zobnih aparatov nudi zobozdravnik samoplačniško

V privatni zobni ordinaciji vam poleg klasičnih ponujajo tudi druge estetske zobne aparate. To so kemični, lingvalni ortodontski in nevidni zobni aparati.

Kako se nameščajo zobni aparati

Za lingvalne aparate za zobe je značilno, da so nosilci nalepljeni samo na notranjo stran zob. Za nevidni zobni aparat pa, da je snemljiv in da ima prozorne termoplastične opornice.

Vrste protez za zobe

Na voljo je več vrst zobnih protez: totalna snemljiva proteza, zobna proteza na implantatih ter delna zobna proteza. Pri izgubi vseh zob se uporablja prva vrsta. Nadomešča tako izgubljene zobe kot tudi zobne grebene. Pacienti zgornje totalne proteze za zobe praviloma zelo dobro sprejemajo.

Članki iz iste kategorije: