Vezenje in tisk na delovna oblačila

Delovna oblačila izjemno dobro poskrbijo za varnost in zaščito pri delu

Delovna oblačila v prvi vrsti poskrbijo za kakovostno zaščito pred umazanijo in pred manj ugodnimi vremenskimi pogoji. Kakovostna izbira delovnih oblačil so torej izjemno pametna investicija, saj vam bodo služila dolga leta, ne da bi prišlo do prehitre obrabe. Pri nakupu oblačil za delo je treba biti zlasti pozoren na izbiro materialov in na kakovost same izdelave.

Najpomembneje je, da so delovna oblačila trpežna in obstojna. Na trgu lahko izbirate med dobro ponudbo najrazličnejših oblačil za delo. Na voljo so vam na primer kombinezoni, hlače in jakne oziroma kompletna delovna obleka. Na voljo so vam različne barve oblačil za delo.

Kakovostna delovna oblačila so na določenih delih še posebej ojačana, hlače na primer v kolenih. Za dodatno funkcijo delovne opreme dobro poskrbijo še odsevni trakovi. Ne nazadnje pa delovna oblačila pogosto krasijo še lepo oblikovani logotipi podjetja, ki so lahko na oblačilo vezeni ali natisnjeni.

Nakup večje količine delovnih oblačil

Delovna oblačila so vam na voljo za nakup v vseh specializiranih prodajalnah z delovno opremo. Veliko dobre ponudbe boste našli tudi v tovrstnih spletnih prodajalnah. Nekateri ponudniki vam poleg kakovostnih oblačil za delo v vseh vrstah ponujajo še hiter tisk ali vezenje na oblačila.

Delovna oblačila izjemno dobro poskrbijo za varnost in zaščito pri delu
Delovna oblačila – jakna

Če torej za kakovostno opremljanje svojih delavcev potrebujete večjo količno delovnih oblek, je najbolje, da naročilo opravite kar po spletu, saj bo končna cena izdelkov precej ugodnejša. Obenem pa boste ponudniku lahko še sporočili, kaj točno naj natisne na oblačilo in na kateri del.

Manjši kosi delovnih oblačil

Pri nakupu delovnih oblačil z logotipom podjetja nikakor ne smemo pozabiti na kape in rokavice. Čeprav predstavljajo manjši kos delovne obleke, pa je njihova vloga prav tako zelo pomembna. Potiskane kape so lahko namenjene ne samo vašim zaposlenim, temveč jih lahko uporabite kot koristen promocijski material. Enako velja za rokavice.

Delovna oblačila - kapa
Kapa, ki je tudi delovno oblačilo, je namenjena za poletno in zimsko delo

Tudi pri izbiri delovnih kap in oblačil boste imeli kar nekaj dela, saj se na trgu pojavljajo v številnih različicah. Pri nakupu bodite pozorni tudi na vrsto materiala. Kape so na primer namenjene tako za poletno kot zimsko delo. 

Kakovostna delovna oblačila z lepo tiskanimi ali vezenimi logotipi podjetij kažejo tudi na odnos delodajalcev do svojih zaposlenih.

Polo majice in njihova uporaba

Polo majice veljajo za zelo priljubljen kos oblačila. Na prvi pogled delujejo zelo elegantno, zato so namenjene tudi za bolj slavnostne priložnosti, še posebej če jih kombinirate s primerno elegantnim spodnjim delom. Sicer pa imajo polo majice v sebi kar nekaj športne narave, zato se odlično obnesejo tudi, ko se urejate za nekoliko bolj sproščene dogodke.

Polo majice za promocijo podjetja
Polo majice za moške

Polo majice sodijo tudi med najbolj priljubljene kose promocijskega tekstila. Če imate podjetje in ste v fazi iskanja kakovostnega in uporabnega promocijskega tekstila, potem je ta vrsta majic zagotovo več kot odlična izbira.

Različne zasnove polo majic

Ko boste iskali ustreznega ponudnika s promocijskim materialom, bodite pozorni zlasti na tiste, ki vam poleg prodaje kakovostnega tekstila omogočajo še tisk ali vezenje nanj. Pri nas je takšnih ponudnikov kar nekaj. Splača se vam pobrskati tudi po spletu, kjer imajo prav tako svoja prodajna mesta.

Polo majice so lahko različno zasnovane. Na voljo so vam polo majice za moške in ženske. Takšne majice se med seboj razlikujejo tudi po samem izrezu pa tudi po dolžini rokavov. Nekatere med njimi so opremljene s simpatičnimi in ravno prav velikimi gumbki.

Barve polo majic in logotipi na njih

Ko boste naročali polo majice, ki jih boste uporabili za promocijo svojega podjetja, je pomemben dejavnik tudi izbira barve. Morda se je najbolje osredotočiti na barvo, ki je na kakršen način povezana z vašim podjetjem. Ne nazadnje pa si lahko naročite več majic v različnih odtenkih. Barve polo majic lahko izbirate tudi glede na spol.

Dobro bodite pozorni še na to, kam boste dali natisniti svoj logotip. Ena od možnosti je tudi vezenje logotipa, kar vse skupaj lahko izgleda še veliko privlačneje. Ko boste okoli delili polo majice s simbolom svojega podjetja, jih nikakor ne pozabite razdeliti še med svoje zaposlene.

Svojim zaposlenim namenite še druga primerna delovna oblačila, ki lahko izjemno dobro poskrbijo za varnost in zaščito pri delu. Ravno tako kot imajo pomembno vlogo promocijska in delovna oblačila, pa je pomembna tudi obutev. Poleg kakovostne delovne obleke svojim zaposlenim torej ne pozabite omogočiti še vrhunske obutve za delo. Tudi na obutvi je lahko logotip vašega podjetja.

Članki iz iste kategorije: