Vrhunska hladno stiskana hrana za mačke in pse

Naši domači ljubljenčki so popolnoma odvisni od nas, kar se tiče hrane. Zato moramo poskrbeti, da jim bomo ponudili le najboljše. Kakovostno meso, zelenjava in druge surovine igrajo ključno vlogo pri razvoju imunskega sistema, nivoju energije ter splošnemu zdravju pri živalih vseh vrst. To je še posebej opazno pri mačkah, saj potrebujejo številne minerale in vitamine, da se lahko nemoteno igrajo, lovijo in se tudi dobro počutijo. Hladno stiskana hrana za mačke jim nudi vse omenjeno in več. Ker vsebuje visok delež mesa in številna druga hranila, se jo priporoča kot redno prehrano, neglede na starost in pasmo naše mačke.

Kakovostno meso, zelenjava in druge surovine igrajo ključno vlogo pri razvoju imunskega sistema vašega psa.

Generična hrana za živali ni primerna za dolgotrajno uporabo

Dandanes imamo na voljo za nakup številne izvedbe mokre in suhe hrane za živali različnih proizvajalcev. Večino generične hrane je pripravljene po postopku ekstrudiranja. To pomeni, da se meso, zelenjava, sadje in druge surovine skuhajo pri zelo visoki temperaturi. Omenjen proces skoraj popolnoma uniči vsebino hrane kot tudi njen okus. Zato se jim doda začimbe, ojačevalce okusa in dodatna sredstva, ki hrani izboljša okus. 

hladno stiskana hrana za domače živali
Dandanes imamo na voljo za nakup številne izvedbe mokre in suhe hrane za živali.

Načeloma ni nič narobe, če omenjena hrana za živali znajde svojo pot v hranilne posode naših malih živali. Ni pa primerna za dolgoročno hranjenje, saj lahko povzroči šibkenje imunskega sistema, razvoj alergij, nizek nivo energije ipd. Veliko bolje je, če izberemo bolj kakovostne konzerve in brikete, da zadovoljimo potrebe želodčkov naših malih prijateljev.

Preberite si več na: http://www.pasme-psov.com/vrhunska-hladno-stiskana-hrana-za-macke-in-pse/

Članki iz iste kategorije: