Ženske tunike

Ženske tunikeŽenska moda ne pozna meja in tako je tudi pri sami izbiri oblačil. Na trgu je veliko različnih kosov ženskih oblačil, zaradi česa se je težko odločiti, katero oblačilo izbrati. Vsekakor pa so ženske hvaležne za modni kos, ki je ponovno prišel v modo zadnjih nekaj let – ženska tunika. Vsaka dizajnerska hiša je v svojo kolekcijo že uvrstila takšne in…

Ženske tunikeŽenska moda ne pozna meja in tako je tudi pri sami izbiri oblačil. Na trgu je veliko različnih kosov ženskih oblačil, zaradi česa se je težko odločiti, katero oblačilo izbrati. Vsekakor pa so ženske hvaležne za modni kos, ki je ponovno prišel v modo zadnjih nekaj let – ženska tunika. Vsaka dizajnerska hiša je v svojo kolekcijo že uvrstila takšne in drugačne vrste tunike. Nanje prisegajo tako zvezdnice, kot tudi navadne smrtnice. V preteklosti (antičnih časih) pa so tunike nosili tudi moški.

Ženske tunike so naredile tako imenovano stilsko revolucijo, saj so priljubljen kos oblačila prav pri vsem postavah. Tunike odlično pristajajo tako vitkih ženskam, kot tudi ženskam, ki se soočajo z odvečnimi kilogrami. Tunika nas lahko reši pred marsikatero zagato, saj lahko hitro skrije odvečne kilograme na težavnih mestih telesa. V primeru, da imamo kakšen kilogram preveč, ga lahko hitro skrijemo s tuniko in tako dosežemo privlačen in urejen videz.

Ženske tunike se odlično podajo z raznimi modnimi dodatki. Lahko jih nosimo k spuščenimi lasmi, visečimi uhani, raznimi zapestnicami, prstani in navsezadnje tudi šalom. V kombinaciji z navadnimi sandali ali visokimi petami se odlično poda tudi k jeans kavbojkam. Zadnjih nekaj leta pa so popularne tudi legice, ki poudarijo vitke ženske noge.

Tunike so lahko narejene iz različnih materialov. Lahko so prozorne ali pa narejene tako, da bi jih lahko nosili tudi tudi brez modnih dodatkov. Vse je odvisno od okusa posameznice. Glavna značilnost pa je predvsem ta, da seže preko ženskih bokov. To je gotovo kos oblačila, ki nikakor ne sme manjkati v ženski omari. Seveda se lahko tunike nosijo tudi na gole noge, vendar je tukaj potrebna previdnost – lepa postava. Vsekakor so tunike izjemno popularne v poletnem času, ko jo enostavno oblečemo preko kopalk, ali pa v zimskem času, ko nas greje preko ledvenega predela.

Prav vse ženske pa bi se gotovo strinjale, da je tunika nekakšna rešiteljica za vse postave. Pristajaj prav vsem in skriva tisto, zaradi česa se večkrat lahko počutimo neprivlačne. Enostavne, udobne in prikupne…

Preberi več … http://perun.kwa.si/kar-tako/zenske-tunike/

Članki iz iste kategorije: