Razkrivam skrivnosti hujšanja brez diet in stradanja

Za učinkovito oblikovanje telesa in doseganje popolne postave ni potrebno strogo hujšanje z dietami, še posebej, če izbirate tak način prehrane, ki vsebuje zelo malo hranljivih snovi ali pa celo stradate in se pretirano odrekate polnovrednim obrokom. Stroge diete namreč ne prinašajo dolgoročnega učinka, saj se odvečni kilogrami kaj kmalu pričnejo ponovno nabirati.

Odvečni kilogrami se pričnejo ponovno kopičiti, saj stroge shujševalne diete niso na dolgi rok vzdržne, pri čemer tudi človeško telo ne vzdrži pomanjkanja določenih snovi, ki jih lahko pridobimo le z uravnoteženo in zdravo prehrano. Hujšanje z zdravo prehrano in rednimi telesnimi vadbami mora postati del vašega zdravega življenjskega sloga, ki ne zahteva velikih odrekanj in ga je mogoče povsem enostavno vpeljati v vsakdan.  

Izguba telesne teže s prilagojenim jedilnikom

Pri izbiri prehranskih izdelkov ni pomembno le štetje kalorij, ki jih vsebuje določen izdelek, vendar je potrebno za zdravo prehranjevanje v telo vnesti dovolj vitaminov in mineralov, ki jih lahko najdemo le v nepredelanih izdelkih. Hujšanje z dietami naj zato vsebuje jedilnik, na katerem je veliko zelenjave in sadja, ogljikovih hidratov z nizkim glikemičnim indeksom ter beljakovin. Pri tem se je potrebno izogibati sladkorju, mastni hrani in škrobu.

Da bi bilo oblikovanje popolne postave čim bolj učinkovito, vam lahko strokovnjak sestavi personaliziran jedilnik, ki zadosti vsem potrebam po dnevnem vnosu hrane in je zato prilagojen vašemu telesu. Jedilnik je sestavljen iz različnih obrokov za zajtrk, kosilo, večerjo in malico. Jedilnik, ki vam bo pomagal pri izgubi odvečnih kilogramov, pa je prilagojen, glede na vašo:

  • Starost in spol
  • Indeks telesne teže
  • Stopnjo telesne aktivnosti

Oblikovanje sanjske postave z vadbenim programom

Prilagojen vadbeni program je namenjen krepitvi mišic in postopnemu izgubljanju odvečnih kilogramov na različnih delih telesa, kot je trebuh, zadnjica in stegna. Hujšanje s prilagojenim jedilnikom z zdravimi obroki je potrebno kombinirati z rednimi treningi, ki so primerni za vsakogar in za izvajanje vaj ne zahtevajo odlične telesne pripravljenosti.

Popolne vadbe ne vključujejo uporabe posebnih fitnes naprav, zato jih lahko izvajate kar v udobju doma. Prilagojeni treningi za popolno postavo so sestavljeni iz štirih elementov:

  • Ogrevanje telesa in priprava na trening 
  • Glavni del vadbe je sestavljen iz krajših in daljših intervalov. Te vadbe so namenjene učinkoviti porabi odvečnih maščob.
  • Vaje za točno določen del telesa, kot so vaje za trebuh ter vaje za zadnjico in stegna
  • Vaje za ohlajanje telesa, ki spodbujajo regeneracijo in umirijo srčni utrip  

Kako shujšati s formulo popolne postave?

Na spletni strani www.popolnapostava.com lahko naročite paket formule popolne postave, v katero je vključen prilagojen program za hujšanje z dietami, ki so predstavljane v jedilniku z zdravimi in uravnoteženimi obroki ter program vadbe.

Nasveti in triki v formuli popolne postave zagotavljajo uspehe pri preobrazbi telesa, oblikovanju postave in izgubi odvečnih kilogramov. Formula popolne postave vključuje 84 dnevni program vadbe z video prikazi, orodja za merjenje napredka, personaliziran jedilnik in mnogo več.

Članki iz iste kategorije: