Zdrava prehrana za naše pasje prijatelje

Hladno stiskana pasja hrana

Navadna pasja hrana lahko pri nekaterih psih povzroči vnetja in prebavne motnje. Ko jo naš kuža zaužije, se v želodcu napihne, saj se napije tekočine. Pasji želodček jo tako počasneje in težje prebavlja. Omenjen proces lahko tudi povzroči prekomerno utrujenost in bolečine. 

Kakovostna hladno stiskana pasja hrana pa se po približno eni uri že prične razkrajati. Naš pes se bo tako počutil bolj lahkotno in imel več energije. Obenem pa bo hrano veliko lažje in hitreje prebavil in izločil.

Lokalna pasja trgovina s kakovostno prehrano

Podpiranje lokalnih in priljubljenih spletnih pasjih trgovin je zelo pomembno iz številnih razlogov. Prvi je ta, da podpiramo podjetja, ki jih resno skrbi za zdravje malih živali. Veliko trgovski centri pogosto ne posvečajo pozornosti kakovosti prehrane za domače živali. Ponujajo hrano, ki jo najlažje pridobijo od številnih dobaviteljev. Večina briketov in konzerv pa tudi vsebuje alergene in je skoraj brez hranilnih sredstev.

Hladno stiskana pasja hrana
Hladno stiskana pasja hrana se razkraja počasi in na bolj naraven način

Spletna pasja trgovina Kosmatinčki se popolnoma posveča produktom, ki nam jih ponuja. Ročno izberejo dobavitelje pasjih igrač, opreme, hrane in drugih stvari. Obenem pa nudijo strankam podporo in strokovno svetovanje, kar izboljša izkušnjo nakupovanja.

Bogata izbira kakovostne prehrane

Lokalne pasje trgovine imajo tudi boljšo izbiro hrane. Morda nimamo na voljo tako veliko različnih blagovnih znamk, kot jih ponujajo večji centri za nakupovanje. Vsa hrana v naši lokalni trgovini za pse pa ja ročno izbrana.

Razlika med hladno stiskanimi peleti in briketi

Vedno lahko računamo na kakovostne konzerve in brikete, ki bodo blagodejno vplivali na našega kosmatinca. Obenem je ročno izbrana hrana čim bolj naravne vrste, ne vsebuje alergenov in žit, ter jo lahko zasledimo v izvedbah za mlade, fizično aktivne in starejše pse.

Članki iz iste kategorije: